YOGA RETREATS

 by Ayama Yoga House

Τι συμβαίνει σε ένα Yoga Retreat?

Σύμφωνα με το YOGAPEDIA, ένα yoga retreat, ουσιαστικά, είναι μια απόσυρση από την καθημερινότητα με στόχο να εστιάσουμε περισσότερο στην πρακτική της yoga. Μια τέτοια απόσυρση -retreat- μπορεί να συμβεί σε μοναχικότητα στο δικό σου χώρο ή μπορεί να περιλαμβάνει κι ένα ταξίδι. Στον δυτικό κόσμο, τα yoga retreat τείνουν να μοιάζουν περισσότερο με yoga holidays σε πολυτελή θέρετρα. Στην ανατολή η ιδέα της απόσυρσης είναι πιο ταπεινή και περιλαμβάνει λιτές αποδράσεις στη φύση, σε άσραμ ή μοναστήρια. Συχνά στα yoga retreats εστιάζουμε σε κάποια θεματολογία όπως π.χ. στην θεραπευτική Ayurveda, σε εμβάθυνση θέσεων (asanas) ή σε διαλογιστικές πρακτικές και φιλοσοφία.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για να μάθετε πρώτοι τα επερχόμενα Yoga Retreats από το Ayama Yoga House.

Ayama Yoga Retreats 2024

Yoga Retreat & Hiking-Βόρεια Εύβοια - Άγιος Νικόλας

Yoga Retreat & Hiking

DATES: 3 – 9 Αυγούστου 2024

PLACE: Evia Forest Village

Φανταστείτε παραλίες με όλες τις αποχρώσεις του Αίγαιου, από το βαθύ μπλε έως το λευκοκίτρινο της άμμου. Μερικές από αυτές καλά κρυμένες και γνωστές μόνο σε όσους ξέρουν καλά την περιοχή. Κάθε μέρα να προσφέρει μια νέα ευκαιρία για εξερεύνηση στη φύση και εσωτερικής αναζήτησης με τον εαυτό.

Από τις απόμερες ακτές μέχρι τα μαγευτικά μονοπάτια αυτό το Yoga Retreat & Hiking σας υπόσχεται έναν αξέχαστο συνδυασμό yoga, πεζοπορίας και εσωτερικής γαλήνης.

2. Sadhana Yoga Retreat, Βόρεια Εύβοια 25 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου

Sadhana Yoga Retreat

DATES: 25 Ιουλ. – 3 Αυγ. 2024

PLACE: Evia Forest Village

Καλώς ήρθες στο Sadhana Yoga Retreat!

Μια ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε  αφοσιωμένο/η ασκούμενο/η ή δάσκαλο/α yoga που αναζητάει την διακοπή από την καθημερινότητα και την εμβάθυνση στην πρακτική.

Έλα μαζί μας σαν guest στο Evia Forest Village και μπορείς να ακολουθήσεις την ομάδα του Summer Yoga Teacher Training στις πρωινές πρακτικές και τα μαθήματα θεωρητικής ανάλυσης.

Yoga Retreat - Clear Your Mind - 24 έως 26 Μαΐου

Yoga Retreat

Clear Your Mind

 

DATES: 24-26 Μαΐου 2024

PLACE: Agrikies Country Retreat.

Namaste, και καλωσορίσατε στο “Clear Your Mind” ένα 3ήμερο yoga retreat!

Σας προσκαλούμε σε ένα ήσυχο καταφύγιο glamping, να αφεθείτε σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και εσωτερικής ηρεμίας με τον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο.

Πρόθεση σε αυτό το yoga retreat είναι η επανσύνδεση με την αληθινή μας φύση. Τα εργαλεία μας είναι πρακτικές yoga και πεζοπορείες σε πανέμορφους τόπους όπως είναι οι καταρράκτες στη Νεδα και το Πολυλιμνιο.

Ayama Yoga Retreats 2023

Christmas Yoga Retreat by Ayama Yoga House

Yoga Retreat

Christmas in India

DATES: 16 – 30 Δεκεμβρίου 2023

PLACE: Akshara Yoga School

Τι μπορεί να συμβεί άραγε όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συναντήσει την πνευματικότητα της Ινδίας?

Αυτό θα το ανακαλύψετε τα φετινά Χριστούγεννα όσοι αποδράσετε μαζί μας από τα τετριμμένα. Βυθιστείτε σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο Yoga Retreat που θα γίνει στην καρδιά της Ινδίας. Στη γενέτειρα της yoga, της πνευματικότητας και των ιδιαίτερα έντονων αντιθέσεων.

Detox-yoga-retreat-sunny-garden

Yoga Retreat

Detox and Reset

DATES: 20 – 22 Οκτωβρίου 2023

PLACE: Sunny Garden

Ένα τριήμερο retreat αφιερωμένο στην αποτοξίνωση και τον εσωτερικό καθαρισμό για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να “αδειάσουμε” τα περιττά φορτία που έχουμε συσσωρεύσει στην καλοκαιρινή περιόδο. Να συνδεθούμε με την πηγή της δύναμης μας, να θρέψουμε την καρδιά με αγάπη, να ελαφρύνουμε τον νου και να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα.

Αν ψάχνεις για ένα πραγματικό yoga retreat αποτοξίνωσης με έναν έμπειρο δάσκαλο, χωρίς spa και σουίτες τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Self Care Yoga Retreat

DATES: 25 Ιουλ. – 3 Αυγ. 2024

PLACE:  Theologos Silence 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι πραγματικά για τον εαυτό σου; Αν έχει περάσει καιρός…

ΤΟΤΕ δήλωστε συμμετοχή στο Self-Care Yoga Retreat!

ΒΓΕΣ για λίγες ημέρες από την κανονικότητα σου και ΜΠΕΣ σε μια μεταμορφωτική εμπειρία αυτό-φροντίδας.

Σε αυτό το yoga retreat σου παρέχουμε τον απαραίτητο χώρο για “απο-συμπίεση” και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις κι άλλα άτομα με παρόμοια διάθεση και κοινά ενδιαφέροντα.