YOGA RETREATS

 

by

Ayama Yoga House

Τι συμβαίνει σε ένα Yoga Retreat?

Σύμφωνα με το YOGAPEDIA, ένα yoga retreat, ουσιαστικά, είναι μια απόσυρση από την καθημερινότητα με στόχο να εστιάσουμε περισσότερο στην πρακτική της yoga. Μια τέτοια απόσυρση -retreat- μπορεί να συμβεί σε μοναχικότητα στο δικό σου χώρο ή μπορεί να περιλαμβάνει κι ένα ταξίδι. Στον δυτικό κόσμο, τα yoga retreat τείνουν να μοιάζουν περισσότερο με yoga holidays σε πολυτελή θέρετρα. Στην ανατολή η ιδέα της απόσυρσης είναι πιο ταπεινή και περιλαμβάνει λιτές αποδράσεις στη φύση, σε άσραμ ή μοναστήρια. Συχνά στα yoga retreats εστιάζουμε σε κάποια θεματολογία όπως π.χ. στην θεραπευτική Ayurveda, σε εμβάθυνση θέσεων (asanas) ή σε διαλογιστικές πρακτικές και φιλοσοφία.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για να μάθετε πρώτοι τα επερχόμενα Yoga Retreats από το Ayama Yoga House.

Ayama Yoga Retreats 2024

Yoga Retreat - Clear Your Mind - 24 έως 26 Μαΐου

“Clear Your Mind”

Yoga Retreat

24-26 Μαΐου 2024

Namaste, και καλωσορίσατε στο “Clear Your Mind” – ένα 3ήμερο yoga retreat στο ιδιαίτερο περιβάλλον του Agrikies Country Retreat.

Σε αυτό το ήσυχο καταφύγιο glamping, σας προσκαλούμε να αφεθείτε σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και εσωτερικής ηρεμίας με τον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο. Μια ευκαιρία για διακοπή από τους εντόνους ρυθμούς της καθημερινότητας για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Πρόθεση σε αυτό το yoga retreat είναι η επανσύνδεση με την αληθινή μας φύση. Τα εργαλεία μας είναι πρακτικές yoga και βόλτες σε πανέμορφους τόπους όπως είναι οι καταρράκτες στη Νεδα και το Πολυλιμνιο. Κάθε ημέρα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, με αγάπη και φροντίδα, ώστε να θρέψει την ανάγκες μας για χαλάρωση και ηρεμία.

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή! 

Ayama Yoga Retreats 2023

Self-Care Yoga Retreat by Aayama Yoga House

Self-Care Yoga Retreat

12 – 18 Αυγούστου 2023

Πάρε μια ανάσα, κλείσε τα μάτια και ΡΩΤΗΣΕ τον εαυτό σου…
Πότε είναι η τελευταία φορά που έκανες κάτι πραγματικά για σένα;

Αν έχει περάσει καιρός… ΤΟΤΕ δήλωσε συμμετοχή στο Self-Care Yoga Retreat!

ΒΓΕΣ για λίγες ημέρες από την κανονικότητα σου και ΜΠΕΣ σε μια μεταμορφωτική εμπειρία αυτό-φροντίδας. Έλα μαζί μας αυτό το καλοκαίρι κι απόλαυσε 6 νύχτες και 7 ημέρες δίπλα στο Αιγαίο. Από τη Yoga Shala κατευθείαν βουτιά στη θάλασσα.

Σε αυτό το yoga retreat σου παρέχουμε τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για “απο-συμπίεση” και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις κι άλλα άτομα με παρόμοια διάθεση και κοινά ενδιαφέροντα.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Christmas in India  

19 -30 Δεκεμβρίου 2023

Τι μπορεί να συμβεί άραγε όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συναντήσει την πνευματικότητα της Ινδίας?

Αυτό θα το ανακαλύψετε τα φετινά Χριστούγεννα όσοι αποδράσετε μαζί μας από τα τετριμμένα. Βυθιστείτε σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο Yoga Retreat που θα γίνει στην καρδιά της Ινδίας. Στη γενέτειρα της yoga, της πνευματικότητας και των έντονων αντιθέσεων.

Η Ινδία είναι μια συναρπαστική γη που ενσωματώνει την αρχαία παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά.

Ελάτε μαζί μας αυτά τα Χριστούγεννα για να απολαύσετε την γιορτή της χαράς και της αισιοδοξίας στην αγκαλιά της φύσης. Κάτω από τους πρόποδες των Ιμαλαίων κοντά στη ζούγκλα.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Christmas Yoga Retreat by Ayama Yoga House
Detox-yoga-retreat-sunny-garden

Detox & Reset Yoga Retreat

20 – 22 Οκτωβρίου 2023

Ένα τριήμερο retreat αφιερωμένο στην αποτοξίνωση και τον εσωτερικό καθαρισμό για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά.

Έχουμε προετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης με πολλές επιλογές για κάθε ανάγκη. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να “αδειάσουμε” τα περιττά φορτία που έχουμε συσσωρεύσει στην καλοκαιρινή περιόδο. Να συνδεθούμε με την πηγή της δύναμης μας, να θρέψουμε την καρδιά με αγάπη, να ελαφρύνουμε τον νου και να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα.

Τα Kriyas είναι κυρίως οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσουμε για να αποβάλλουμε τις τοξίνες, να αυξήσουμε την ζωτική ενέργεια και τη διαύγεια. Αναφέρονται στα αρχαία κείμενα του Hatha Yoga Pradipika και παραδοσιακά θεωρούνται σημαντική πρακτική για τους ασκούμενους της Hatha Yoga.

Αν ψάχνεις για ένα πραγματικό retreat αποτοξίνωσης με έναν έμπειρο δάσκαλο, χωρίς spa, σουίτες και villas τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ