AERIAL YOGA

TEACHER TRAINING

ΕΝΑΡΞΗ: 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Φτάσε ψηλά με το Aerial Yoga Teacher Training

Τί είναι η Aerial YogaΗ Aerial yoga αποτελεί μια πρακτική που συνδυάζει την ενδυνάμωση, το stretching και τα ακροβατικά, με τις αρχές της yoga και τη βαθιά χαλάρωση. Στην Aerial yoga χρησιμοποιούμε πανιά από ειδικό ύφασμα που εξυπηρετούν την αιώρηση από το έδαφος και μας βοηθούν να «παίξουμε» με την βαρύτητα. Η αίσθηση της αιώρησης μπορεί να προσφέρει έναν διασκεδαστικό κι απελευθερωτικό χαρακτήρα στην πρακτική. Τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, η Aerial yoga είναι μοναδική.

Οι θέσεις που χρησιμοποιούμε στην Aerial yoga αυξάνουν το εύρος κίνησης στο φυσικό σώμα και αποσυμπιέζουν την σπονδυλική στήλη. Οι δυνατότητες στο πανί εμπεριέχουν μια ποικιλία, συνδυάζοντας τις εναέριες τέχνες με τα διάφορα στυλ yoga, όπως η Vinyasa, η Hatha, η Yin, ακόμα και το μασάζ. Όλα τα παραπάνω μπορούν να δομήσουν ένα μάθημα με πολλαπλά οφέλη για τους ασκούμενους. Η ενδυνάμωση, η ευλυγισία, η εξάσκηση της ισορροπίας, καθώς και η χαλάρωση αποτελούν μερικά από τα οφέλη της Aerial yoga.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το Aerial Yoga Teacher Training απευθύνεται σε γυμναστές/τριες, καθώς και σε yoga, pilates και dance instructors. Επίσης σε ασκούμενους yoga με τουλάχιστον 3 χρόνια αφοσιωμένης πρακτικής. Ή σε ασκούμενους με αρκετή προηγούμενη εμπειρία στη Aerial yoga που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην πρακτική και να διδάξουν σε τμήματα Aerial Yoga.

 

 

Aerial Yoga Teacher Training - YACEP Yoga Alliance Continuing Education

Το πρόγραμμα Aerial Yoga Teacher Training του Ayama Yoga House είναι αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό της Yoga Alliance (USA) στην κατηγορία YACEP.

 

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ

AERIAL YOGA

TEACHER TRAINING

 

Μάθε πως να ανεβαίνεις στην κορυφή 

Η δομή διδασκαλίας μας είναι σχολαστικά σχεδιασμένη για να σας μεταφέρει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ξεχωρίστε ως πιστοποιημένος Aerial yoga instructor. Συνδυάζουμε με ιδανικό τρόπο την θεωρία και την πρακτική ώστε να εμβαθύνετε στην τέχνη της Aerial yoga.
Παρέχουμε εξατομικευμένη καθοδήγηση και σχόλια από την εκμάθηση βασικών θέσεων έως τη δημιουργία δυναμικών ακολουθιών. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος μάθησης. Η διδακτική μας δομή διασφαλίζει ότι θα είστε πλήρως εξοπλισμένοι για να καθοδηγήσετε με αυτοπεποίθηση και χάρη τους μαθητές σας.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από εγχειρίδιο διδασκαλίας με φωτογραφίες και διδακτικά βίντεο. Αποτελείται από τρείς (3) ΕΝΟΤΗΤΕΣ και ολοκληρώνεται σε 3 Σαββατοκύριακα, το κάθε ΣΚ έχει διάρκεια 20 ωρες.

Δείτε παρακάτω τις ημερομηνίες και επιγραμματικά το περιεχόμενο της διδακτικής ύλης για κάθε ενότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 ΩΡΕΣ

ΤΟΠΟΣ: Salachi Space

 Ayama Yoga House

Εκπαίδευση Aerial Yoga-60-ώρες-Αθήνα

1η ΕΝΟΤΗΤΑ

6 -7 Απριλίου 2024 

Foundations for Aerial Yoga

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 18 ΩΡΕΣ


 

Εισαγωγή στην Aerial Yoga

Κανόνες ασφαλείας & υποστήριξης

Βασικές θέσεις Aerial yoga

Μεταβάσεις από θέση σε θέση

Πρακτική εφαρμογή & διδακτική εμειρία

2η ΕΝΟΤΗΤΑ

20 -21 Απριλίου 2024 

Sequencing, Flowing & Assisting

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 24 ΩΡΕΣ


 

Σχεδιασμός Μαθημάτων – Sequencing

Aerial yoga Flows (αρχαρίων & μέσων)

Assisting & Adjusting

Βασική Ανατομία & Κινησιολογία

Πρακτική εφαρμογή & διδακτική εμειρία

Εκπαίδευση Aerial Yoga-60-ώρες-Αθήνα 2η ΕΝΟΤΗΤΑ
Εκπαίδευση Aerial Yoga-60-ώρες-Αθήνα 3η ΕΝΟΤΗΤΑ

3η ΕΝΟΤΗΤΑ

25-26 Μαΐου 2024 

Advanced Flows, Acrobatics, Relaxation

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 18 ΩΡΕΣ


 

Aerial Acrobatics

Aerial yoga Flows (προχωρημένων)

Τεχνικές χαλάρωσης, αναπνοών, αποθεραπείας

Πρακτική εφαρμογή & διδακτική εμειρία

Φιλοσοφία και Ηθική

Τελική Αξιολόγηση 

Προϋποθέσεις ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επαγγελματική εμπειρία σαν Yoga, Pilates, Dance instructor

ή τουλάχιστον 3 χρόνια προηγούμενη εμπειρία πρακτικής.

Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε εντελώς αρχάριους.

Καλή φυσική κατάσταση, χώρις τραυματισμούς.

Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής & συνέντευξη.

Δέσμευση για συνεπή παρακολούθηση του προγράμματος.

ΚΟΣΤΟΣ – ΔΙΠΛΩΜΑ

Prenatal Yoga Teacher Training School

Το πρόγραμμα Aerial Yoga Teacher Training του Ayama Yoga House είναι αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό της Yoga Alliance (USA) στην κατηγορία YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider). Το παρόν δίπλώμα διαθέτει το διακριτικό σήμα αναγνώρισης YACEP της Yoga Alliance. Αν έχετε ήδη καταχωρήσει κάποιο δίπλωμα 200 ωρών στην Yoga Alliance, τότε μπορούν να προστέθουν 60 επιπλέον ώρες σαν YACEP.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 • 1η & 2η ΕΝΟΤΗΤΑ 42 ώρες
  ΚΟΣΤΟΣ: 450€ 
 • 3η ΕΝΟΤΗΤΑ 18 ώρες
  ΚΟΣΤΟΣ: 200€
 • Early bird: 570€
  εώς 8 Μαρτίου 2024
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ

ΤΟΠΟΣ: Salachi Space

Νεφέλης 37 & Πραξίου 18, Πετράλωνα

ΔΙΔΑΣΚΕΙ η Νταϊάνα Κοσσενάκη

Νταϊανα Κοσσενάκη Yoga Teacher @ Ayama Yoga House-Aerial Yoga Teacher Training

Δασκάλα Yoga E-RYT 200, Δασκάλα Aerial Yoga & Aerial Yoga for Kids, Faculty Teacher στο RYS 200 του Ayama Yoga House.

Η Νταϊάνα είναι απόφοιτος του Παντείου από το τμήμα Ψυχολογίας κι από πολύ νωρίς την είχε συνεπάρει η αναζήτηση της προσωπικής ταυτότητας. Μέσα από την yoga βρήκε έναν άλλο δρόμο για την ανάλογη αναζήτηση. Επιδιώκει να συνδυάζει την σύγχρονη επιστήμη με την αρχαία φιλοσοφία. Έχει ολοκληρώσει το Ayama Yoga Teacher Training RYS 200 και καθοδηγεί συστηματικά από το 2016 τάξεις Hatha & Vinyasa Flow, Aerial Yoga & Aerial Yoga for Kids. Έχει ολοκληρώσει επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια όπως Neuro-Linguistic Programming (NLP), Aerial Yoga Training, Aerial Acrobatic Workshop, Aerial Yoga for Kids, Mindfulness & Chair Yoga for Kids, Mindfulness για ενήλικες & Traditional Thai Massage.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορούν όλοι να συμμετέχουν στο Aerial Yoga Teacher Training;

Ναι και ΟΧΙ. Άτομα με τις ακόλουθες παθήσεις δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν στο Aerial Yoga Teacher Training:

Εάν είχατε πρόσφατη χειρουργική επέμβαση
Εάν έχετε γλαύκωμα
Εάν είστε έγκυος
Εάν έχετε υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση
Εάν έχετε έναν πρόσφατο τραυματισμό
Εάν πάσχετε από καρδιακή πάθηση

Πως ακριβώς γίνεται η Τελική Αξιολόγηση;

Η Τελική Αξιολόγηση του Aerial Yoga Teacher Training χωρίζεται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος χρειάζεται να απαντήσετε με επιτυχία 80% σε ένα γραπτό τεστ 20 ερωτήσεων.

Στο δεύτερο μέρος χρειάζεται να προετοιμάσετε και να παρουσιάσετε ένα μάθημα 30 λεπτών στους συμμαθητές σας και να το αξιολογήσουν οι εκπαιδευτές σας.

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία και τα δύο μέρη, είστε έτοιμοι!

Θα πάρω Δίπλωμα Δασκάλου με την ολοκλήρωση του Aerial Yoga Teacher Training;

Όχι, αλλά θα πάρετε Βεβαίωση Παρακολούθησης YACEP αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό της Yoga Alliance (USA). Ο τίτλος του διπλώματος δίνεται μόνο εάν έχετε ολοκληρώσει οποιοδήποτε εκπαιδευτικό προγραμμα yoga 200 ωρών. Παρόλα αυτά ορισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Aerial Yoga χαρακτηρίζουν την βεβαίωση συμμετοχής YACEP σαν «δίπλωμα». Αυτό δεν ακριβές, η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει τον τίτλο «Δάσκαλος Yoga» μόνο σε όσα άτομα διαθέτουν δίπλωμα 200 ώρων. Όπως συμβαίνει και με τους περισσότερους διεθνείς οργανισμούς.

Τι θα μπορώ να διδάξω;

Κατά τη διάρκεια του Aerial Yoga Training, όλοι οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στη διδασκαλία σε ομάδες. Στόχος μας είναι να μπορείτε να καθοδηγήσετε τμήματα Aerial Yoga με ασφάλεια και διασκεδαστικό τρόπο. Φυσικά θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης YACEP. Αλλά αυτό που πραγματικά μετράει στο επάγγελμα του Aerial Yoga Instructor είναι το πόσο καλά γνωρίζει το τεχνικό μέρος, η προσωπικότητά του, η αλληλεπίδραση με τους μαθητές και η μεταδοτικότητα που διαθέτει.

Ποιες είναι οι πιστοποιήσεις που δίνετε;

Το πρόγραμμα Aerial Yoga Teacher Training του Ayama Yoga House είναι αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό της Yoga Alliance (USA) στην κατηγορία YACEP.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Footer AERIAL

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Sending