25-26 Νοεμβρίου 2023

Salachi Space & ONLINE Training
Πετράλωνα, Νεφέλης 37 & Πραξίου 18

Σάββατο & Κυριακή 9.30 – 17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

Περίπου 4500 χρόνια πριν, όταν άρχιζε να σχηματίζεται η επιστήμη της γιόγκα, η ανθρωπότητα δεν είχε ακόμη διερευνήσει την ανατομία του φυσικού σώματος όμως παρόλα αυτά οι αρχαίοι σοφοί της Ινδίας είχαν καταφέρει να αναπτύξουν μια αρκετά προηγμένη γνώση και αντίληψη της ενεργειακής ροής. Παραδοσιακά η Hatha Yoga θεωρείται ως το μονοπάτι της αυτο- μεταμόρφωσης και προσεγγίζει με συστηματικό τρόπο την έννοια της prana, της λεπτοφυούς ζωτικής δύναμης. H prana θεωρείται το θεμελιώδες πεδίο αναφοράς για όλες τις πρακτικές όπως asanas, pranayama, shatkriyas, κλπ.

Στο σεμινάριο “108 – Prana Anatomy” εμβαθύνουμε στην Ενεργειακή Ανατομία του ανθρώπου και με βάση την παραδοσιακή προσέγγιση της Yoga, της Samkhya, της Vedanta και της Ayurveda θα «χαρτογραφήσουμε» τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την ενεργειακή δομή και τις διαστάσεις της ανθρώπινης ύπαρξης. Ανεξάρτητα αν διδάσκετε yoga ή είστε απλώς ένας αφοσιωμένος ασκούμενος, είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζετε αυτά τα βασικά στοιχεία της ενεργειακής ανατομίας και της φυσιολογίας στη γιόγκα, γιατί διευρύνουν την αντίληψη σας και βοηθούν στην εμβάθυνση της πρακτικής πέρα από το επιφανειακό/σωματικό επίπεδο.

Διδακτική Ύλη


Στο πλαίσιο του σεμιναρίου πρόκειται να ασχοληθούμε με τα παρακάτω και συμπεριλαμβάνονται η θεωρητική ανάλυση και δυο master class με έμφαση σε ανάλογες πρακτικές (asanas. pranayama, dharana):

  • Sariras – Τα Τρία Ενεργειακά Σώματα ή τα επίπεδα του Εγώ
  • Pancha Koshas – Οι Πέντε Ενεργειακοί Μανδύες ή Πέπλα Ψευδαίσθησης
  • Vayus – Τα Πέντε Ενεργειακά Κύματα ή Άνεμοι Ενέργειας
  • Chakras – Τα Επτά Ενεργειακά Κέντρα ή Ενεργειακοί Μετασχηματιστές
  • Gunas – Οι Τρεις εκδηλώσεις της Οικουμενικής Ευφυΐας
  • Mahabhutas – Τα Πέντε στοιχεία της Φύσης
  • Tridoshas – Οι Τρεις λειτουργίες του Φυσικού & Συναισθηματικού επιπέδου

Το σεμινάριο συνοδεύεται από σημειώσεις σε ψηφιακή μορφή και θα δοθεί ανάλογη γραπτή εργασία αξιολόγησης στους συμμετέχοντες.

Prana Anatomy - Advanced Yoga Training RYS 300

Προϋποθέσεις Συμμετοχής


Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο σαν YACEP από τον οργανισμό της Yoga Alliance (USA). Απευθύνεται σε δάσκαλους yoga και σε αφοσιωμένους ασκούμενους που θέλουν να εμβαθύνουν την γνώση τους στην ενεργειακή προσέγγιση. Για συμμετοχή στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, είναι βασική προϋπόθεση να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Διάρκεια / Κόστος


ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 16 ώρες + 2 ώρες εργασίες.

25 – 26 Νοεμβρίου 2023

Σάββατο & Κυριακή 9.30 – 17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160€. Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama – Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια για την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300


Χρήστος Χαρικίοπουλος

Δάσκαλοι

Christos Krishna

Yogacharya καθηγητής yoga E-RYT-500, με περισσότερες από 1200 ώρες εκπαίδευσης σε Ινδία & Ευρώπη. Είναι ιδρυτής του Ayama Yoga House, μέλος της Yoga Alliance ©, μέλος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας, Lead Trainer στα προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Βασικής RYS 200 & Ανώτερης RYS 300. Ασχολείται συστηματικά με την yoga από το 2001 και διδάσκει από το 2005. Παρόλο που η πρακτική εμπειρία και η εκπαίδευση του έχει επερεαστεί από αρκετά και διαφορετικά συστήματα yoga όπως, Hatha, Flow, Yin, Restorative, Sampoorna yoga, πάντα θεωρούσε ότι η ουσία της yoga, σε κάθε τύπου πρακτική, εστιάζει σε έναν και μοναδικό στόχο. Την ολιστική εξέλιξη του ατόμου ώστε να βιώσει όλο το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Δήλωση Συμμετοχής


Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Επιλέξτε το σωστό σεμινάριο από την παρακάτω από την λίστα για να γίνει σωστά η κράτηση θέσης.

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *
Πως μάθατε για το σεμινάριο; *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending