Από 6/04 εώς 1/06

Online Training

Σάββατο: 18.00 – 19.15

Ζήστε Mindfully

 

Η πρακτική του διαλογισμού είναι μια ιδιαίτερα προσωπική εμπειρία, επειδή μπαίνουμε σε μια διαφορετική διάσταση του εαυτού μας. Θέλει γερές βάσεις και βασικές γνώσεις ώστε να μη χανόμαστε στην διαδρομή.

 

Η πρακτική του Mindfulness είναι σαν μια περιπέτεια.

 

Η προετοιμασία

Εσείς θα πηγαίνατε σε μια άγνωστη χώρα χωρίς να ξέρετε: πώς θα κυκλοφορήσετε εκεί, σε ποια γλώσσα θα μπορείτε να επικοινωνήσετε, πιο νόμισμα θα χρησιμοποιήσετε και τι να προσέξετε γενικότερα; Οι περιπέτειες για να είναι ασφαλείς και πλούσιες σε εμπειρίες, θέλουν προετοιμασία και οργάνωση: ένας «χάρτης» – μια πυξίδα – μια βασική γνώση του τοπίου που θα επισκεφθείτε και, γιατί όχι, ένα τουριστικό οδηγό.

Αυτή η εκπαίδευση είναι η προετοιμασία του ταξιδιού σας στο κόσμο του Mindfulness και θα είμαι η ξεναγός σας. Μαζί θα καλλιεργήσουμε την ισορροπία μεταξύ της πειθαρχίας και του αυθορμητισμού και θα έχετε την ευκαιρία να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, να ζητήσετε καθοδηγήσεις. Θα πάρετε τις βασικές γνώσεις των περιοχών, θα σας δώσει ένα «χάρτη» και μια πυξίδα, για να  ετοιμάσετε την προσωπική σας διαδρομή και θα πάρετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα ασφαλές ταξίδι.

 

Ένα πρόγραμμα για όλους: μαθητές και δάσκαλους

Μέσα από βιωματική εμπειρία θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές του Mindfulness στην καθημερινότητα σας και πως να ενισχύσετε το ευ ζην σε προσωπικό ή διδακτικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα:

> Θα σας προσφέρει την απαραίτητη καθοδήγηση και στήριξη στο διαλογισμό.

> Θα σας δώσει το χρόνο, το χώρο και το κίνητρο για την εξάσκηση του διαλογισμού.

> Θα καταλαβαίνετε ποιες είναι οι ρίζες της δυστυχίας και της ανισορροπίας.

> Θα ανακαλύψετε διαφορετικές τεχνικές με διάρκεια από 3 έως 30 λεπτά και ασκήσεις για τη διάλυση των συνηθειών.

> Θα μπορείτε να εφαρμόζετε το Mindfulness στη ζωή σας ή στα μαθήματα σας.

Σε κάθε συνάντηση θα επισκεφτούμε ένα διαφορετικό τοπίο του κόσμου του Mindfulness και θα κάνουμε ένα διαφορετικό διαλογισμό. Μεταξύ δυο συναντήσεων θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση σε ένα βίντεο και σε σχετικές ασκήσεις ώστε να μπορείτε να κάνετε καθημερινή πρακτική.

Γενικότερα

Αυτή η θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση θα διευκολύνει την πρακτική σας, σε όποια εσωτερική εξάσκηση διαλέξετε να κάνετε στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ άλλων θα κερδίσετε ευεξία, μείωση του άγχους και αύξηση της συμπόνιας.

Δάσκαλοι

Δασκάλα yoga από το 2006. Είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance σαν RYT 500 ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένη σαν Mindfulness Teacher, Yoga Nidra Trainer, Master N.L.P. Time Line Therapist© και Stress Management Consultant αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P. Διδάσκει Hatha, Flow, Yoga Nidra, Mindfulness meditation. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “ΓΙΟΓΚΑ ΝΙΝΤΡΑ. Ο ύπνος που σε ξυπνάει” εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους, μαθητές και δασκάλους yoga που θέλουν γνωρίσουν την διαλογιστική τεχνική Mindfulness. Οι ώρες του σεμιναρίου αποτελούν μέρος της Ανώτερης Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga RYS 300. Η βασική προϋπόθεση είναι να έχουν παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Διάρκεια / Κόστος

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες + 2 ώρες εργασίες.

Οι ημερομηνίες αναλυτικά:

6, 13 , 20 & 27 Απριλίου
11, 18 & 25 Μαΐου
1 Ιουνίου

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα αφού επίλεξετε το σεμινάριο.

Δήλωση Συμμετοχής


Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *
Πως μάθατε για το σεμινάριο; *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending