Σχόλια & Αξιολογήσεις

 

Για την Εκπαιδευση Δασκάλων Yoga

στο Ayama Yoga House

 

 

 

Διαβάσε σχόλια & κριτικές για το Yoga Teacher Training

 

H εμπειρία μας στη διδασκαλία και την Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga αγγίζει τις δύο δεκαετίες και συνεχίζουμε να μεταφέρουμε αυτό που αγαπάμε με εντιμότητα. Η πραγματική μας επιθυμία να βοηθήσουμε στην ατομική και συλλογική εξέλιξη των ανθρώπων.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχόλια και τις κριτικές που έχουν γράψει οι σπουδαστές του Ayama Yoga House, μέχρι σήμερα.

Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν βλέπουμε τους ανθρώπους να αναζητούν το καλύτερο και να αξιοποιούν όλο το δυναμικό τους.

Γράψε μας κι εσύ τη γνώμη σου

Αφησέ μας την αποψή/εμπειρία σου και βοήθησε άλλους να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Σε ευχαριστούμε!

 

 

Συνολική Αξιολόγηση

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Εξαιρετικό100%
Πολύ καλό0%
Μέτριο0%
Κακό0%
Απαράδεκτο0%

Μάθε περισσότερα για την Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga:

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga
Βασική 250 ώρες. Το Πρώτο Βήμα

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga
Ανώτερη 300+ ώρες.
 Το Επόμενο βήμα

 

 

Μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία

04/06/2023

Η εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα ήταν μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Οι δάσκαλοι, άρτια καταρτισμένοι μας έβαλαν με έναν μοναδικό τρόπο στο δρόμο της γιόγκα . Ακόμα και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν υστερούσε από τη δια ζώσης. Οι δάσκαλοι αν και μακριά ήταν…κοντά μας! Τα λάθη και τις αδυναμίες τις εντόπιζαν αμέσως και τις διορθωναν. Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι αυτό!

Μαργαρίτα Λιναρδατου

Υπέροχη εμπειρία!

16/05/2023

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσεγγίζει τη γιόγκα με ειλικρίνεια και σεβασμό στο σώμα και την προσωπικότητα των ασκουμένων. Εστιάζει στην διδασκαλία της ουσίας της γιόγκα, της αποδοχής και αγάπης για το σώμα και δίνει εργαλεία κι έμπνευση για περαιτέρω αναζητήσεις. Χρήστο, Κατερινα και Δαφνη ευχαριστώ πολύ για την τόσο φροντισμένη καθοδήγηση όλον αυτόν τον καιρό, για το ασφαλές περιβάλλον που δημιουργήσατε και που με βοηθήσατε να καταλάβω τι σημαίνει η γιόγκα για εμένα.

Νεφέλη

Μια εκπαίδευση με ουσία

18/08/2022

Το εκπαιδευτικό του Αyama Yoga House ήταν ακριβώς αυτό που στα μάτια μου θα έπρεπε να έχει ένα εκπαιδευτικό: Θεωρία, Παράδοση, Πρακτική, Συζήτηση, Όχι επιφάνεια αλλά Ουσία. Έμαθα πολλά και αυτό μου έδωσε κίνητρο να θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω κάθε μέρα χτίζοντας πάνω σε γερές βάσεις και όχι σε επιφανειακές γνώσεις. Πήρα πολλά από την προσεκτική ανάλυση στην ανατομία, την φιλοσοφία και την ιστορία της Yoga. Ένα εκπαιδευτικό με νόημα με βάση που σε βοηθά να καλλιεργήσεις τις ρίζες για να μεγαλώσεις το δικό σου δέντρο αυτογνωσίας. Ένα εκπαιδευτικό που δεν έμεινε μόνο στις θέσεις (asanas) αλλά μας πήγε πολύ πέρα απ αυτό. Σας ευχαριστώ για την εμπειρία για τη γνώση για το χρόνο και το ταξίδι!

Δαφνη

Φως και έμπνευση

15/08/2022

Αφετηρία έμπνευσης, αλλαγής, δημιουργίας και κυρίως πηγή φωτός αναγκαία να κοιτάμε προς, στην καθόλα περίεργη εποχή που διανύουμε. Η πραγματική εκπαίδευση ξεκινάει αφού ολοκληρώσεις το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Δώρα

Το Ayama yoga house σου δίνει ακριβώς αυτό που σημαίνει!!

03/09/2021

Δάσκαλοι, ο καθενας με τα δικά του χαρίσματα, παντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ώστε να λυθούν σωματικοί αλλά και νοητικοι κόμποι. Ευχαριστώ για όλα

Μαριάνθη

Πηγή έμπνευσης!

15/05/2021

Νιώθω πολυ ευγνώμων που γνώρισα καλύτερα και ουσιαστικά το μονοπάτι της yoga στο Ayama yoga house. Το εκπαιδευτικό ειναι εμπειρία ζωής, βαθιάς έμπνευσης κι επίγνωσης. Όλοι οι δάσκαλοι, προσεγγίζουν τους ασκούμενους με ζεστασιά και φροντίδα! Το Ayama yoga house θα ειναι πάντα για εμένα το καταφύγιο μου.

*Δάσκαλε ευχαριστώ κι εσενα προσωπικά , για την αγαπη που μας προσφέρεις απλόχερα.

Στεφανία Μαργαρίτη

Αυθεντική Γιόγκα

12/05/2021

Η σχολή με τους δασκάλους της με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, γιατί ο τρόπος που διδάσκεται η γιόγκα συνδυάζει την αυθεντικότητα και την πνευματικότητα. Την επέλεξα τόσο για την καθημερινή πρακτική μου όσο και για τη φοίτηση στο πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα. Νιώθω τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους σημαντικούς δασκάλους.

Ελευθερία Ρεΐζη

Εξαιρετικό!

08/04/2021

Ένα εκπαιδευτικό που προσεγγίζει τη yoga με ειλικρίνεια, που ωθεί τους/ις εκπαιδευόμενους/ες σε εσωτερικές αναζητήσεις, που προωθεί την αγάπη και την αποδοχή προς το σώμα και ενθαρρύνει την διδασκαλία της yoga με τρόπους που μας ανυψώνουν σαν ανθρώπους! Μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλο Χρήστο και τις υπέροχες δασκάλες Κλεοπάτρα, Κατερίνα και Δάφνη, που ακόμα και τώρα με συμβουλεύουν και υποστηρίζουν την προσπάθειά μου για μία αυθεντική διδασκαλία με ενσυναίσθηση και αίσθημα ασφάλειας προς τους μαθητές μου!

Γεωργία

Σεβασμός στο σώμα

08/04/2021

Το εκπαιδευτικό στο ayama yoga house είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Οι δάσκαλοι έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο στην πρακτική της yoga όσο και στην μεταδοση της.

Εντύπωση μου έκανε η πνευματική προσέγγιση που πλαισιωνει το πρόγραμμα και ο σεβασμός στα σώματά μας.

Με την αυστηρότητα του δασκάλου αλλά και την παράλληλη απαλότητα που προσεγγίζει την πρακτικη , είχα τον χώρο και τον χρόνο να ανακαλύψω στο δικό μου σώμα τις διάφορες asanas.

Το πιο δυνατό σημείο όμως είναι ότι ο δάσκαλος ειναι ένας άνθρωπος συμπονετικός και που έχει να δώσει αγάπη…χαρακτηριστικά που σπανίζουν..!

Όλοι οι δάσκαλοι έχουν πολλές γνώσεις και είναι ωραίοι ανθρωποι..κρίμα να μην τους εκμεταλευτειται!!

Για τους παραπάνω λόγους και για πολλούς ακόμα θα συνιστούσα σε κάποιον-α να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό..

Με αγάπη και εκτίμηση σε όλη την ομάδα του ayama..!

Namaste

Dafni Tsaganidi

Συστήνω ανεπιφύλακτα!

03/04/2021

Ένα γεμάτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μου έδωσε τη δύναμη, εκτός από παντοτινή μαθήτρια της γιόγκα, να δείχνω κι εγώ το μονοπάτι που γνώρισα και συνεχίζω να μαθαίνω. Συγκινούμαι με την εμπειρία του εκπαιδευτικού και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ τους δασκάλους του Ayama Yoga House για την αστείρευτη γνώση που μοιράζουν απλόχερα και τη μεγάλη αγκαλιά που συνεχίζουν να έχουν για όλους μας.

Κλοτίλδη

Ευγνωμοσύνη

02/04/2021

Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη που είχα την ευκαιρία να ολοκληρώσω το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων των 250 ωρών του Ayama (καλοκαίρι 2019). Οι ουσιαστικές γνώσεις, η αποτελεσματική μέθοδος, η ολιστική προσέγγιση και φυσικά οι υπέροχοι δάσκαλοι με βοήθησαν να εμβαθύνω στη φιλοσοφία & την πρακτική της αυθεντικής yoga και να αποκτήσω τα απαραίτητα εφόδια και την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσω το δικό μου ταξίδι ως δασκάλα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Χρήστο, Κατερίνα, Δάφνη, Valerie!

Ιωάννα Βραχωρίτου

Oh teacher my teacher!!!

02/04/2021

Oh teacher my teacher..!!! Ο δάσκαλος πρέπει να είναι πηγή εμπιστοσύνης, πηγή επικοινωνίας, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας!!! Οι δάσκαλοι στο ayama yoga house τα εχουν όλα αυτά μαζί κι ακόμα περισσότερα!! Σας ευχαριστώ

Lefki Vrana

Εξελιξη, αγαπη και φροντιδα

01/04/2021

Ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό μου στο ayama πριν 2 χρόνια. Θα γύρναγα τον χρόνο πίσω και θα το ξαναζούσα αν μπορούσα. Γνώση με ουσία, αγάπη και φροντίδα. Σωστή καθοδήγηση για εξέλιξη και υποστηριξη. Για εμένα, τωρα πια, το Ayama ειναι μια φωλιά που μπορω να επιστρέφω όποτε το εχω αναγκη. Μετα το εκπαιδευτικο ολοκληρωσα και το mentoring με τον Χρηστο και ηταν πολυ βοηθητικο για το μονοπατι μου στην διδασκαλια.

Electra Genouzou

Εκπαιδευτικό 250 ωρών

01/04/2021

Παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών το 2018 μετά από εκτενή αναζήτησή ώστε να βρω τον κατάλληλο χώρο και τους ανθρώπους που θα με βοηθήσουν να ανακαλύψω τον κόσμο της γιόγκα πέρα απ την πρακτική άσκηση στο στρώματα κι. Ο Χρήστος ήταν αυτός ο άνθρωπος που απ την πρώτη κιόλας συζήτηση με εκανε να νιώσω ζεστασιά και σιγουριά για αυτό που θα ακολουθούσε. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί ύψιστο εφόδιο για την προσωπική εξέλιξη κάθε ασκούμενου είτε επιθυμεί να γίνει δάσκαλος είτε απλά να εμβαθύνει τις γνώσεις τους. Η εμπειρία του retreat στο τέλος του εκπαιδευτικού είναι μοναδική.

Μαρία

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών

01/04/2021

Έψαξα πολυ για να βρω τον κατάλληλο χώρο ώστε να κάνω το εκπαιδευτικό προγραμμα της γιόγκα και ο Χρήστος από την πρωτη στιγμή με έκανε να νιώσω ασφάλεια καθώς είχα ελάχιστη εμπειρια. Ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορουσα να κάνω.. Μου άνοιξε δρόμους που δεν ήξερα ότι υπάρχουν.. Όλη η ομάδα είναι καταπληκτική, πολυ καλη οργάνωση και το ταξίδι στο τέλος του προγραμματος μια εμπειρία μοναδική!

Χρυσινη

Ουσία και αγάπη!

01/04/2021

Ευγνωμοσύνη για κάθε μοίρασμα και πρακτική από όλους τους δασκάλους του Ayama , ο κάθε ένας ξεχωρίζει στο είδος του για τις γνώσεις του, εμβαθύνει και μεταδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την φροντίδα, την επίγνωση.

Μία πολύ δυνατή εμπειρία!

Theodora Kouiki

Αυθεντική Γιόγκα!

01/04/2021

Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού πρόγράμματος 200 ωρών αποτέλεσε μια υπέροχη προσωπική εμπειρία εξέλιξης.. Άρτια καταρτισμένοι δάσκαλοι που μεταδίδουν τη γνώση, την αληθινή ουσία και πάνω από όλα την αγάπη για το μονοπάτι της Γιόγκα..!

Μαριλένα

Ουσία, αγάπη, φροντίδα, ασφάλεια, εμπειρία, έμπνευση, γνώση, εξέλιξη!

01/04/2021

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των 250 ωρών στο Αyama Yoga House. Μπορώ πλέον να πω με μεγάλη σιγουριά ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα! Tότε πήγα καθαρά από ένστικτο, -γιατί με άγγιξε η φράση του δασκάλου μας “H ασάνα ξεκινάει από την ανάσα.” Τώρα όμως αναγνωρίζω όλα εκείνα που πραγματικά κάνουν το εκπαιδευτικό αυτό να ξεχωρίζει. Υπάρχει ουσία, αγάπη, φροντίδα, ασφάλεια, εμπειρία, έμπνευση, γνώση, εξέλιξη! Υπάρχει χαρά! Για όλα αυτά νοιώθω μόνο ευγνωμοσύνη. (…και επειδή οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, ναι… το value for money είναι σημαντικότατο!)

Όλγα Κοντονή

Εκπαιδευτικό 200ωρων

01/04/2021

Μαθαίνεις καλυτερα τον εαυτό σου κ σεβεσαι τα όρια του σώματος σου…μέσα από αυτο μπορείς να διδάξεις κ εσύ μετά πιο ολοκληρωμένα.

Λία