Yoga Master Classes

“Αυτό που ψάχνεις σε ψάχνει κι εκείνο”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Yoga Master Classes



Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 19.00 – 21.00

Ayama Yoga με τον Χρήστο

Πλούσιες 2ώρες πρακτικές που συνδυάζουν ολιστική συν-εργασία με το σώμα, την αναπνοη και το νού. Σκοπός μας είναι η βαθύτερη κατανόηση της φυσικής, ενεργειακής & νοητικής προσεγγισης στην πρακτική της yoga. Τα master yoga classes είναι κατάλληλα για όσους αναζητούν περισσότερη εμβάθυνση στην πρακτική και προσωπική καθοδήγηση.

Απευθύνονται συνήθως σε ασκούμενους με σχετική εμπειρία ή/και σε όσα άτομα θέλουν να προετοιμαστούν για την εκπαίδευση δασκάλων yoga. 

Yoag Master Classes με τον Christos Krishna
Τι είναι τα Yoga Master Classes;

Τι είναι τα Yoga Master Classes;

Ένα yoga master classes συνήθως είναι μια πιο εξειδικευμένη πρακτική που καθοδηγείται από έναν δάσκαλο με μεγάλη εμπειρία (master). Αυτά τα μαθήματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη ανάλυση/εμβάθυνση σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο.

Τα Yoga Master Classes με τον Χρήστο είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο εστιάζει στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την μεγάλη διαφορά. Σε κάθε τάξη και για κάθε ασκούμενο δημιουργεί ένα ιδανικό πλαίσιο για προσωπική εξέλιξη και βαθύτερη ενδοσκόπηση της σύνδεσης νου-σώματος.

Ποιος είναι ο Christos Krishna;

Η πορεία του στον χώρο της Yoga έχει διαμορφωθεί μέσα από πολυετή αφοσίωση και μελέτη, αποκτώντας βαθιά γνώση και αντίληψη της πρακτικής.

Είναι Yogacharya με 20+ χρόνια εμπειρίας και περισσότερες από 1200 ώρες εκπαίδευσης σε Ινδία & Ευρώπη.

Είναι μέλος της Yoga Alliance ©, του Hellenic Yoga Association και Lead Trainer στα προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Βασικής RYS 200 & Ανώτερης RYS 300.

Η πρόθεση του είναι να βοηθήσει τους ασκούμενους να ανακαλύψουν την σοφία που βρίσκεται ήδη μέσα τους.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Yoga Master Classes - Ποιος είναι ο Christos Krishna;
Τι να περιμένω σε ένα Yoga Master Class;<br />

Τι να περιμένω σε ένα Yoga Master Class;

Ο Χρήστος θα σε καθοδηγήσει με φροντίδα και ευαισθησία, ώστε να μάθεις πως να προσαρμόζεις την κάθε πρακτική στις δικές σου ανάγκες. Mε συνεχή υποστήριξη, ενθάρρυνση και καθοδήγηση θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την δύναμη σου.

Πιο συγκεκριμένα σε κάθε μάθημα δίνεται εμβάθυνση και εξατομικευμένη καθοδήγηση:

> Στην εμβιομηχανική του σώματος

> Στην ποιότητα της αναπνποής και την  ενεργειακή ροή

> Στη επίγνωση της νοητικής κατάστασης

Η ικανότητά του να συνδέει την αρχαία παράδοση της Yoga με την σύγχρονη προσέγγιση, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για το σώμα και το νου.