ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ YOGA

RYS 200 | Βασική

RYS 300 | Ανώτερη

Yoga Mentorship

Νιώθεις ότι επιστρέφεις “σπίτι” κάθε φορά που έρχεσαι στο yoga mat;

Ψάχνεις ένα κορυφαίο, αξιόπιστο & προσιτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga;

Έχεις ήδη δίπλωμα 200 ώρων και θέλεις να αναβαθμίσεις την εκπαίδευση σου;

Αν η απάντηση ειναι ΝΑΙ στις παραπάνω ερωτήσεις τότε το Ayama Yoga House είναι η καλύτερη επιλογή σου!

Πρόκειται να μεταμορφώσουμε την αγάπη και αφοσίωση σου για τη Yoga σε κάτι σπουδαιότερο, πιο αληθινό και πιο ουσιαστικό!

Όλοι οι δάσκαλοι και εκπαιδευτές του Ayama Yoga House διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και την εκπαίδευση. Έτσι, είμαστε σε θέση να παρέχουμε αρκετές επιλογές για την προσωπική πρακτική και την εκπαίδευση σου.

Είμαστε ευέλικτοι σε προσαρμογές και σαφέστατα διαθέτουμε την καλύτερη σχέση Ποιότητας και Κόστους!

 

 

 

 

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ

RYS 200

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 200 ωρών

Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

250 ΩΡΕΣ

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance © USA. Πρόκειται για το θεμελιώδες πρόγραμμα, που σας εφοδιάζει με τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρία και αυτοπεποίθηση ώστε να ξεκινήσετε τη δική σας διάδρομη στην διδασκαλία της Yoga με εμπιστοσύνη & ασφάλεια.

RYS 300

Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300 ωρών

Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga

400+ ΩΡΕΣ

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance © USA που οδηγεί στην αναβάθμιση του διπλώματος σε RYT-500. Παρέχουμε εμβάθυνση σε Γνώση, βιωματική Εμπειρία, Εξέλιξη & Έμπνευση σε δασκάλους/ες που ολοκλήρωσαν ένα πρόγραμμα Εκπαίδευσης RYS 200.

Yoga Mentorship​

Σεμινάρια/Workshops Αθήνα

Yoga Mentorship - One to One

80-150 ΩΡΕΣ

Ένα πρόγραμμα εμβάθυνσης σε ιδιαίτερα μαθήματα, που απευθύνεται αποκλειστικά σε δάσκαλους/ες με δίπλωμα RYS 200 Βασικής Εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση προασορμόζεται ώστε να καλύψει τα κένα και τις ανάγκες κάθε ασκούμενου. Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

 

 

 

 

 

 

Live & Online Yoga Teacher Training

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και αξιοποιούμε με ιδανικό τρόπο την τεχνολογία για να σας προσφέρουμε την καλύτερη Online Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga όπου κι αν βρίσκεστε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Online παρακολούθηση συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο τις ίδιες ώρες & ημέρες παράλληλα με το πρόγραμμα στην αίθουσα. Η αίσθηση για τους συμμετέχοντες από απόσταση είναι σαν να βρίσκονται μαζί μας στην αίθουσα.

Στη διάρκεια του Live Streaming παρακολουθούμε όλους τους μαθητές μέσω κάμερας, τους καθοδηγούμε προσωπικά με εξατομικευμένες οδηγίες κι απαντάμε στις ερωτήσεις τους σε ζωντανό χρόνο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από την ψηφιακή βιβλιοθήκη που έχουν πρόσβαση όλοι οι εκπαιδευόμενοι/ες της Βασικής Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga RYS 200

Διαβάσε τι λένε για το Yoga Teacher Training

 

Μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία

04/06/2023

Η εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα ήταν μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Οι δάσκαλοι, άρτια καταρτισμένοι μας έβαλαν με έναν μοναδικό τρόπο στο δρόμο της γιόγκα . Ακόμα και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν υστερούσε από τη δια ζώσης. Οι δάσκαλοι αν και μακριά ήταν…κοντά μας! Τα λάθη και τις αδυναμίες τις εντόπιζαν αμέσως και τις διορθωναν. Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι αυτό!

Μαργαρίτα Λιναρδατου

Υπέροχη εμπειρία!

16/05/2023

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσεγγίζει τη γιόγκα με ειλικρίνεια και σεβασμό στο σώμα και την προσωπικότητα των ασκουμένων. Εστιάζει στην διδασκαλία της ουσίας της γιόγκα, της αποδοχής και αγάπης για το σώμα και δίνει εργαλεία κι έμπνευση για περαιτέρω αναζητήσεις. Χρήστο, Κατερινα και Δαφνη ευχαριστώ πολύ για την τόσο φροντισμένη καθοδήγηση όλον αυτόν τον καιρό, για το ασφαλές περιβάλλον που δημιουργήσατε και που με βοηθήσατε να καταλάβω τι σημαίνει η γιόγκα για εμένα.

Νεφέλη

Μια εκπαίδευση με ουσία

18/08/2022

Το εκπαιδευτικό του Αyama Yoga House ήταν ακριβώς αυτό που στα μάτια μου θα έπρεπε να έχει ένα εκπαιδευτικό: Θεωρία, Παράδοση, Πρακτική, Συζήτηση, Όχι επιφάνεια αλλά Ουσία. Έμαθα πολλά και αυτό μου έδωσε κίνητρο να θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω κάθε μέρα χτίζοντας πάνω σε γερές βάσεις και όχι σε επιφανειακές γνώσεις. Πήρα πολλά από την προσεκτική ανάλυση στην ανατομία, την φιλοσοφία και την ιστορία της Yoga. Ένα εκπαιδευτικό με νόημα με βάση που σε βοηθά να καλλιεργήσεις τις ρίζες για να μεγαλώσεις το δικό σου δέντρο αυτογνωσίας. Ένα εκπαιδευτικό που δεν έμεινε μόνο στις θέσεις (asanas) αλλά μας πήγε πολύ πέρα απ αυτό. Σας ευχαριστώ για την εμπειρία για τη γνώση για το χρόνο και το ταξίδι!

Δαφνη

 

 

Περισσότερα σχόλια

Γράψε μας κι εσύ τη γνώμη σου

 

 

Συνολική Αξιολόγηση

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Εξαιρετικό100%
Πολύ καλό0%
Μέτριο0%
Κακό0%
Απαράδεκτο0%