Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Προτεραιότητά μας στο Yoga House είναι να δημιουργήσουμε ένα αληθινά εγκάρδιο περιβάλλον για τα μέλη μας, όπου μπορούν να έρθουν σε επαφή με το δικό τους «ζωτικό χώρο», με σεβασμό στη διαφορετικότητα, γιατί ο καθένας μας είναι μοναδικός σωματικά, νοητικά και ψυχικά. Εδώ δεν χρειάζεται να πιστεύεις σε κάτι συγκεκριμένο, ούτε να αναπαράγεις κάποια πρότυπα των yogalebrities.

Βάλε κάτι άνετο κι έλα να μοιραστούμε την αυθεντική πρακτική της yoga που σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γυμναστική, ανταγωνισμός, επίδειξη, δόγμα ή θρησκεία. Είναι αγάπη, φροντίδα, άνοιγμα καρδιάς, ενσυναίσθηση. Είναι στάση ζωής, καθώς “η στάση του σώματος δείχνει τη στάση μας για την ζωή”.

Πρόθεσή μας είναι να προάγουμε την αρχαία φιλοσοφία της Yoga στην σύγχρονη καθημερινότητα ώστε να προσφέρουμε Γνώση, Έμπνευση, Εξέλιξη σε όλους τους ασκούμενους και να δημιουργήσουμε μια συνειδητή κοινότητα που μοιράζεται παρόμοιες αναζητήσεις. Σε κάθε πρακτική/μάθημα yoga στο χώρο μας, η αναπνοή είναι το θεμέλιο για να καλλιεργήσουμε την επίγνωση, τη σύνδεση, την αποδοχή και την ελευθερία.

Κλείσε τα μάτια, ακολούθησε την ανάσα και θα βρεθείς στο κέντρο σου, εκεί που μπορείς να ανακαλύψεις ότι χρειάζεσαι σήμερα. Νιώσε την ροή της κίνησης ή την σταθερότητα της ακινησίας. Δεν έχει καμία σημασία πώς φαίνεσαι, αλλά τι νιώθεις κάτω από την επιφάνεια. Δεν έχει σημασία αν κάνεις τέλεια τις θέσεις/asanas, απλώς να αναπνέεις ήρεμα και να κοιτάς βαθιά μέσα σου, γιατί εκεί βρίσκεται η δική σου αλήθεια.

Στο Ayama – Yoga House μαθαίνεις να ενδυναμώνεις τις ποιότητες που δίνουν άξια στη ζωή, στην κάθε ημέρα, στην κάθε στιγμή, στην κάθε αναπνοή. Εδώ είμαστε αληθινοί άνθρωποι που αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας δια-χωρίζουν.

Αγκαλιάζουμε την ύπαρξή μας και συνεχίζουμε την πορεία…