...

21-22 Οκτ. & 11-12 Νοε. 2023
Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι & ONLINE Training
Σάββατο & Κυριακή: 10.00–17.00

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

Η Γιόγκα Νίντρα αρχίζει σε Σαβάσανα αλλά μόνο: “Όταν τελειώνει η Σαβάσανα, τότε αρχίζει η Γιόγκα Νίντρα”

Η Γιόγκα Νίντρα «αγγίζει», εξερευνεί τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης (Koshas). Μας βοηθά να εξετάσουμε, να μειώσουμε και να απελευθερώσουμε τα Σαμσκάρας που δεν μας εξυπηρετούν και να αυξήσουμε την ανάπτυξη θετικών Σαμσκάρας. Επίσης, μας βοηθά να κατανοήσουμε τι είναι ο νους και πως λειτουργεί. Αυτά όμως είναι μόνο κάποια στάδια της πρακτικής. Ο στόχος της είναι να βιώσουμε ότι δεν είμαστε περιορισμένοι σε ένα μόνο επίπεδο.

Με απλά λόγια: η Γιόγκα Νίντρα είναι μια περιπέτεια στο μυστικό κόσμο του υποσυνείδητου-ασυνείδητου, για να ανακαλύψουμε το υπέρ-συνειδητό, την πλήρη συνειδητότητα.

Η πρακτική της Yoga Nidra, καθοδηγεί τους ασκούμενους σε ένα ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό ταξίδι. Ως δάσκαλος αγγίζετε το πιο εύθραυστο κομμάτι των ασκούμενων, τους καθοδηγείτε στο βασίλειο του υποσυνείδητου & του υπέρ-συνειδητού. Θα μπορούσα να πω ότι τους βοηθάτε να αποκτήσουν πρόσβαση στο «σκληρό δίσκο» του νου τους, ώστε να διαμορφώσουν τα προγράμματα που είναι εμπόδιο στην εξέλιξη τους. Άρα θέλει βασικές και ουσιαστικές γνώσεις σχετικά με το βασίλειο του υποσυνείδητου & του υπερσυνειδητού, το πως λειτουργεί, και πως επηρεάζεται το καθένα.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο 35 ωρών, σας προσφέρουμε τη βάση και την εμπειρία ώστε να μπορείτε να διδάσκετε την Yoga Nidra με πλήρη επίγνωση και άνεση. Έχουμε γεφυρώσει την ανατολική σοφία με την δυτική γνώση για να κατανοήσετε με σαφήνεια τα μυστικά της. Θα ανακαλύψετε την σοφία που βρίσκεται στην πρακτική και την φιλοσοφία από την όποια προέρχεται. Θα αντιληφθείτε την δύναμη των λέξεων, των συμβολών και της φωνής. Θα μάθετε να επιλέγετε και να διαχειρίζεστε το λόγο με σαφήνεια.

Στο τέλος θα έχετε ενσωματώσει το βάθος, την ουσία και την ιερότητα της Yoga Nidra. Έτσι θα έχετε την απαραίτητη βάση και τα εργαλεία (δείγματα μαθημάτων, πρακτικές, κ.α.) για να καλλιεργείστε πια την προσωπική σας διδασκαλία .

Ένα σεμινάριο για δάσκαλους yoga και αφοσιωμένους ασκούμενους που αποτελεί μέρος από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών (RYS-300)την οποία μπορείτε να συνεχίσετε στο δικό σας ρυθμό, αν είστε δάσκαλοι yoga. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και ως ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς άλλη δέσμευση. Για όσους επιθυμούν οι ώρες μπορούν να προστεθούν σαν Continuing Education (YACEP) για την Yoga Alliance ©.

Διδακτική Ύλη

Το πρόγραμμα αποτελείται από 28 ώρες εκπαίδευσης (contact) + 4 συνεδρίες Yoga Nidra + 3 ώρες εργασίας (homework). Θα έχετε ένα πλούσιο εγχειρίδιο με κείμενα από 5 διαφορετικές μορφές μαθημάτων και «κλειδιά» για την δημιουργία νέων πρακτικών. Πιο συγκεκριμένα η εκπαίδευση εμβαθύνει στα παρακάτω κεφάλαια:

  1. Θεωρία
  2. Επιστήμη
  3. Εξέλιξη και πνευματικότητα
  4. Πρακτικά εργαλεία

Δάσκαλοι

Valerie Saier Δασκάλα YogaΗ εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Valerie Saier, δασκάλα Hatha, Yoga Nidra και Mindfulness meditation από το 2006. Η Valerie είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance (Hatha Yoga) και στην Federation Francophone de Yoga (Yoga Nidra). Έχει κάνει την τελευταία εκπαίδευση στην Yoga Nidra με την Swami Madhura. Ασχολείται επίσης ως εκπαιδευμένη επαγγελματίας Master N.L.P. Life Coach αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δάσκαλους yoga και σε αφοσιωμένους ασκούμενους. Για όσους δάσκαλους yoga επιθυμούν να ξεκινήσουν τη συμμετοχή τους στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, η βασική προϋπόθεση είναι να έχουν παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

 

21-22 Οκτ. & 11-12 Νοε. 2023
Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι & ONLINE Training
Σάββατο & Κυριακή: 10.00–17.00

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  28 ώρες + 4 συνεδρίες & 3 ώρες εργασίες.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 240€. Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
ΧΩΡΟΣ: Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ για όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής. 

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending