...

23-24 Σεπ. & 7-8 Οκτ. 2023
Μοναστηράκι, Αθήνα & Online Training
Σάββατο & Κυριακή: 10.00–16.00

Μια σύνθεση NLP και Yoga

Tι γίνεται, υποσυνείδητα, όταν επικοινωνείς;

“Ανάμεσα σε αυτό που σκέπτομαι, αυτό που θέλω να σου πω,
αυτό που πιστεύω ότι σου λέω, αυτό που πραγματικά σου λέω,
αυτό που θέλεις να ακούσεις, αυτό που πραγματικά ακούς,
αυτό που νομίζεις ότι σου λέω, αυτό που θες να καταλάβεις κι
αυτό που τελικά κατάλαβες, υπάρχουν τουλάχιστον εννέα πιθανότητες να μην καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον”. 

 ~ Εγκυκλοπαίδεια της σχετικής και απόλυτης γνώσης ~
Bernard Werber

Καταλαβαίνεις ότι, το να μεταφέρεις ένα μήνυμα, να προσφέρεις σαφή καθοδήγηση στις τάξεις σου και να εκφράσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται αρχικά.

Το “NLP for Yoaga Teachers” είναι πέρα από ένα απλό σεμινάριο για τεχνικές διδασκαλίας. Είναι μια ουσιαστική εκπαίδευση που σε ταξιδεύει στο μυστικό κόσμο των υποσυνείδητων επικοινωνιακών διαδικασιών. Θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τεχνικές, εργαλεία και να κάνεις πρακτική, έτσι ώστε η επικοινωνία σου να είναι η πραγματική αντανάκλαση του εαυτού σου, το τι θες να εκφράσεις. Θα βιώσεις τα αδιαμφισβήτητα οφέλη μιας «συνειδητής» επικοινωνίας. Θα υιοθετήσεις δεξιότητα στη διαχείριση της επικοινωνίας χωρίς να χάνεις. Θα καταλάβεις πως λειτουργεί, άρα θα είσαι σε θέση να προβλέπεις πως θα επηρεάσει. Επιπλέον, σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου που θα σε βοηθήσουν να προσδιορίζεις καλύτερα τον εαυτό σου ως δάσκαλος/α και ως άτομο. Στο τέλος του διαδρομής θα βλέπεις με διαφορετικό τρόπο τη διασύνδεση σου με τους άλλους και θα διαχειρίζεσαι την επικοινωνία με αριστοτεχνία.

Τα αποτελέσματα θα είναι:

1) Επίγνωση για την επιρροή της επικοινωνίας 2) Διαχείριση της επικοινωνίας 3) Ευελιξία στην επικοινωνία, απαραίτητη σε κατάσταση διαφωνίας, παρεξήγησης και στρες 4) Αυτό-πεποίθηση 5) Νοητική Διαύγεια .

Διδακτική Ύλη

  • Το Μοντέλο επικοινωνίας
  • Η στάση είναι η βάση
  • Όλα είναι επιλογή
  • Η διδασκαλία είναι πολυδιάστατη
  • Οι βασικές αρχές της επικοινωνίας
  • Τη λεκτική & μη λεκτική επικοινωνία, μέσα κι έξω
  • Τα διαφορετικά στάδια μάθησης – η επιτάχυνση & η καλλιέργεια της αυτό-εξέλιξη στην μάθηση
  • Οι καλύτερες συνθήκες για μάθηση και διδασκαλία σε μία τάξη.

Και άλλα πολλά…

“Ήταν σαν Sirsasana. Βλέπεις τον κόσμο πάνω κάτω και ακόμα σου αρέσει. Το κάνεις μια φορά και είναι σαν “Πω, Πω!!! μπορώ να το κάνω”. Το κάνεις μια δεύτερη φορά και λες “Ενδιαφέρον!!!”. Ύστερα όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο περισσότερο το απολαμβάνεις.” Εβελίνα Γιωργίερα / Δασκάλα Γιόγκα / (2014)

Δάσκαλοι

Valerie Saier Δασκάλα YogaΗ εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Valerie Saier, δασκάλα yoga από το 2006 και διδάσκει Hatha, Flow, Yoga Nidra, Mindfulness meditation κι άλλα. Είναι εγγεγραμμένη στη Yoga Alliance σαν E-RYT 200 ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένη επαγγελματίας Master N.L.P. Time Line Therapist© και Stress Management Consultant αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό A.B.N.L.P.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δάσκαλους yoga και για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη συμμετοχή τους στην Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300, η βασική προϋπόθεση είναι να έχουν παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

23-24 Σεπ. & 7-8 Οκτ. 2023
Μοναστηράκι, Αθήνα & Online Training
Σάββατο & Κυριακή: 10.00–16.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 22 ώρες + 3 ώρες εργασίες.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 220€
(δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
ΧΩΡΟΣ: Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι
Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Σημειώστε όμως ότι για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί το αργότερο την 1η ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6977612222 ή mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

Επιλέξτε σεμινάριο από την παρακάτω λίστα.

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending