10-11 Φεβρουαρίου 2024

Salachi Space & ONLINE Training
Πετράλωνα, Νεφέλης 37 & Πραξίου 18

Σάββατο & Κυριακή 9.30 – 17.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους διδάσκουν ή σκοπεύουν να διδάξουν yoga και στοχεύει στην κατανόηση των μικρών λεπτομερειών που κάνουν τη μεγάλη διαφορά για μια επιδέξια διδασκαλία.

Για παράδειγμα, ενώ φαινομενικά οι τάξεις των αρχάριων από τη μια έχουν μικρό βαθμό δυσκολίας σε σωματικό επίπεδο, από την άλλη χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη προσοχή και γνώση ώστε να διαχειριστείτε με ασφάλεια και σαφήνεια τους νέους ασκούμενους.

Οι τάξεις μικτών επίπεδων μπορεί συχνά να γίνονται ένα «σταυρόλεξο» για δυνατούς λυτές καθώς χρειάζεται να καθοδηγήσετε ταυτόχρονα ασκούμενους με μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία.

Και τέλος, αν ασχολείστε με ιδιαίτερα μαθήματα (One to One) είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε πως μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξατομικεύοντας την διδασκαλία σας στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περίστασης

Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία σε πολλά επίπεδα (ομαδικά, ιδιαίτερα, εκπαίδευση δασκάλων, yoga retreats, σεμινάρια) ο Χρήστος Χαρικιόπουλος προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και εργαλεία ώστε οι μαθητές σας να βιώνουν μια ασφαλή, απολαυστική και αποτελεσματική εμπειρία κάθε φορά που έρχονται στα μαθήματα σας.

Διδακτική Ύλη


Στο πλαίσιο του σεμιναρίου πρόκειται να ασχοληθούμε με τα παρακάτω και συμπεριλαμβάνονται η θεωρητική ανάλυση και δυο master class με έμφαση σε ανάλογες πρακτικές (asanas. pranayama, dharana):

 • Beginers (Αρχάριοι):
  Πως εισάγουμε στην πρακτική άτομα που ξεκινούν για πρώτη φορά ή έχουν πολύ μικρή εμπειρία.
  Ποιες asanas, τεχνικές αναπνοων και νοητικής συγκέντρωσης είναι κατάλληλες για αρχάριους.
 • Multi-level (Μικτές τάξεις):
  Τι χρειάζεται να ξέρουμε για να διαχειριζόμαστε με επιτυχία τις μικτές τάξεις που περιλαμβάνουν ασκούμενους από διαφορετικά επίπεδα.
 • One to One (Ιδιαίτερα μαθήματα):
  Τα ιδιαίτερα μαθήματα απαιτούν μια ιδιαίτερη ποιότητα διδασκαλίας. Μάθετε πως μπορείτε να προσφέρετε μια ξεχωριστή και εξατομικευμένη πρακτική σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.
 • Online Διδασκαλία (ιδιαίτερα ή ομαδικα):
  Συμβουλές για καλύτερη & πιο αποτελεσματική διδασκαλία στο διαδίκτυο. Εξοπλισμός, οργάνωση κι άλλα χρήσιμα tips.

Το σεμινάριο συνοδεύεται από σημειώσεις σε ψηφιακή μορφή και θα δοθεί ανάλογη γραπτή εργασία αξιολόγησης στους συμμετέχοντες. Η ολοκλήρωση της είναι απαραίτητη για όσους δάσκαλους yoga παρακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga RYS 300

300-ΩΡΕΣ-Advanced-Yoga-Teacher-Training-Ayama-Yoga-House-3

Προϋποθέσεις Συμμετοχής


Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο σαν YACEP από τον οργανισμό της Yoga Alliance (USA). Το αντικείμενο του σεμιναρίου απευθύνεται αποκλειστικά σε δάσκαλους yoga και η βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Διάρκεια / Κόστος


ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 16 ώρες + 2 ώρες εργασίες.

10-11 Φεβρουαρίου 2024

Σάββατο & Κυριακή 9.30 – 17.30

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160€ Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama-Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300


Χρήστος Χαρικίοπουλος

Δάσκαλοι

Christos Krishna

Yogacharya καθηγητής yoga E-RYT-500, με περισσότερες από 1200 ώρες εκπαίδευσης σε Ινδία & Ευρώπη. Είναι ιδρυτής του Ayama Yoga House, μέλος της Yoga Alliance ©, μέλος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας, Lead Trainer στα προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Βασικής RYS 200 & Ανώτερης RYS 300. Ασχολείται συστηματικά με την yoga από το 2001 και διδάσκει από το 2005. Παρόλο που η πρακτική εμπειρία και η εκπαίδευση του έχει επερεαστεί από αρκετά και διαφορετικά συστήματα yoga όπως, Hatha, Flow, Yin, Restorative, Sampoorna yoga, πάντα θεωρούσε ότι η ουσία της yoga, σε κάθε τύπου πρακτική, εστιάζει σε έναν και μοναδικό στόχο. Την ολιστική εξέλιξη του ατόμου ώστε να βιώσει όλο το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Δήλωση Συμμετοχής


Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977612222 ή στο mail: info@yogahouse.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Επιλέξτε το σωστό σεμινάριο από την παρακάτω από την λίστα για να γίνει σωστά η κράτηση θέσης.

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *
Πως μάθατε για το σεμινάριο; *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending