...

13-14 Μαΐου 2023
Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι & ONLINE Training
Σάββατο & Κυριακή: 9.30-16.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στην ροή της ενέργειας και της κίνησης. Εστιάζουμε στην ενεργοποίηση του κάθε ενεργειακού μας στροβίλου (chakra) ενσωματώνοντας μέσα στην πρακτική mudras (ενεργειακές σφραγίδες), bandhas (ενεργειακά κλειδώματα) και mantras.

Οι tantrikas (ασκούμενοι της tantra) είχαν συνειδητοποιήσει πως προκειμένου να βιώσουν την δυνατότητα σύνδεσης με τον Κόσμο, έπρεπε να στραφούν εσωτερικά ξεκινώντας την αλλαγή εκ των έσω. Ανακάλυψαν ότι το κλειδί για να επιφέρουν αυτή την αλλαγή ήταν η ενδυνάμωση των ενεργειακών στροβίλων του σώματος, (chakras) που δημιουργούν σύγκλιση της βιο-ενέργειας, των σκέψεων και των συναισθημάτων. Εστιάζοντας στα ενεργειακά αυτά κέντρα μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές, λύνουμε τους κόμπους που αποτρέπουν την έκφραση της πλήρους δυναμικής της ύπαρξής μας.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στο διαλογισμό Mindfulness ανοιχτό για όλους. Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος από την Ανώτερη Εκπαίδευση Yoga 300 ωρών (RYS-300), την οποία μπορείτε να συνεχίσετε στο δικό σας ρυθμό, αν είστε δάσκαλοι yoga. Ωστόσο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση, χωρίς άλλη δέσμευση και όλες οι ώρες μπορούν να προστεθούν σαν YACEP στην Yoga Alliance ©.

Διδακτική Ύλη

Πιο αναλυτικά θα ασχοληθούμε με τα παρακάτω:

  • Ανακαλύπτουμε τον συμβολισμό των chakras μέσα από ταντρικές παραδόσεις και μέσα από την ινδική τέχνη από τον 17ο ως τον 19ο αιω. μ.Χ.
  • Εστιάζουμε στους ενεργειακούς κόμπους (granthis) και το λύσιμο τους.
  • Χρησιμοποιούμε διαφορετικά mudras ανάλογα με την ενεργειακή πρόθεση/κατεύθυνση.
  • Πως να δημιουργείτε θεματικές πρακτικές με βάση τα chakras.
  • Πως χτίζουμε σειρές από asanas που στοχεύουν σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα, σε μία πρακτική με ήπια ή και γρήγορη ροή.

Δάσκαλοι

Κατερίνα Σπυροπούλου, Δασκάλα YogaH Κατερίνα Σπυροπούλου, είναι δασκάλα yoga RYT-500 και δασκάλα χορού, διδάσκει Hatha Yoga, Prana Flow Yoga, Yoga Dance, Σύγχρονο χορό και Αυτοσχεδιασμό. Έχει παρακολουθήσει την Βασική (RYS 200) και Ανώτερη (RYS 300) Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο, καθώς και τρία μετεκπαιδευτικά (120 ώρες), Embodyment of the Flow , Yoga Trance Dance και Embodying Shakti  με την Shiva Rea στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο σαν YACEP από τον οργανισμό της Yoga Alliance (USA) και είναι ανοιχτό σε ασκούμενους με σχετική εμπειρία στην πρακτική και δάσκαλους/ες yoga με ενδιαφέρον να εξελίξουν την πρακτική τους. Για τους δασκάλους η μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο ανάλογο διεθνή οργανισμό.Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος από την  Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

 

13-14 Μαΐου 2023
Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι & ONLINE Training
Σάββατο & Κυριακή: 9.30-16.30

Δυνατότητα παρακολούθησης και ONLINE σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ώρες + 3 ώρες εργασίες.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130€, δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
ΧΩΡΟΣ: Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ για όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama-Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και για την εξόφληση παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής. 

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 15.30 έως 19.30 ή mail: info@yogahouse.gr

 

Δήλωση Συμμετοχής

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending