ΕΝΑΡΞΗ: 25 – 26 Ιανουαρίου 2020
Ayama-Yoga House
Σαββατο: 11.00 – 20.00 & Κυριακή: 9.00-16.00

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Pre & Post-natal Yoga Training, διάρκειας 90 ωρών, αποτελείται από δυο Επίπεδα που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την Περιγεννητική Γιόγκα. Περιλαμβάνει πρακτική άσκηση – απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και τη χορήγηση του διπλώματος – που μπορεί να γίνει πρωινές και απογευματινές ώρες, με παρουσία της εκπαιδεύτριας και άλλων δασκάλων της γιόγκα. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η απόκτηση γνώσεων σε σχέση με την περιγεννητική γιόγκα και η ανάδειξη του προσωπικού σας στυλ διδασκαλίας. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα έχετε σημαντικά εργαλεία, για να λειτουργήσετε με συνέπεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις δικές σας τάξεις περιγεννητικής γιόγκα.

Στο Επίπεδο 1, διάρκειας 55 ωρών, εστιάζουμε σε πρακτικές γιόγκα  για την εγκυμοσύνη. Ο πρώτος κύκλος αποτελεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Ανώτερη Εκπαίδευση Δάσκαλων Yoga RYS 300 και συνοδεύεται από Βεβαίωση  Παρακολούθησης.

Στο Επίπεδο 2, διάρκειας 35 ωρών, εμβαθύνουμε σε τεχνικές και πρακτικές που αφορούν την περίοδο του τοκετού και μετά την εγκυμοσύνη. Ο δεύτερος κύκλος συμπληρώνει τις απαιτούμενες ώρες για να ολοκληρωθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και οδηγεί στην απόκτηση του Διπλώματος PRYT (Prenatal Registered Yoga Teacher).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διδακτική Ύλη, Ημερομηνίες, Κόστος & Πιστοποιήσεις.

Η Γαία είναι μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού. Ξεκίνησε το ταξίδι στη γονιμότητα από το χορό της κοιλιάς (Belly dance) τον οποίο χορεύει και διδάσκει ακόμα. Παράλληλα για αρκετά χρόνια ασχολείται με την ενεργειακή θεραπεία και διαθέτει τον τίτλο Usui Reiki Master- Teacher. H επαφή της με τη yoga το 2001 την βοήθησε να ανακαλύψει πόσο ωφέλιμα μπορεί να λειτουργήσει η γιόγκα για την εγκυμοσύνη σε σωματικό και νοητικό επίπεδο. Το 2009 συνέχισε με την εκπαίδευση στη γιόγκα και είναι αναγνωρισμένο μέλος της International Yoga Teacher Association. Ειδικεύτηκε στην περιγεννητική γιόγκα και είναι κάτοχος του διπλώματος Περιγεννητικής Yoga ( προγεννητική και μεταγεννητική Υoga) από το Birthlight, Cambridge, UK και κάτοχος CPD ( Continuous Professional Education ) στη Γέννα ( Birthing Lightly ). Λειτουργεί ομαδικά και ατομικά μαθήματα εγκύων, λεχώνων με το μωρό καθώς και για τα ζευγάρια εδώ και τρία χρόνια. Είναι Βοηθός Mητρότητας Tοκετού εκπαιδευμένη από το DONA International, U.S.A., το μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό βοηθών μητρότητας, με εκπαιδεύτρια τη Debra Pascali-Bonaro (δημιουργό του ντοκιμαντέρ “Orgasmic Birth“). Στα πλαίσια της εκπαίδευσης της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το θηλασμό και πολύ συχνά εργάζεται ως βοηθός σε τοκετούς στο σπίτι και το μαιευτήριο.

Δήλωση Συμμετοχής

RYS 300 Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων
Επιλέξτε τρόπο παρακολούθησης *
Πως μάθατε για το σεμινάριο; *

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending