12 – 18 Αυγούστου, Θεολόγος

Πάρτε μια ανάσα, κλείστε τα μάτια κι αναρωτηθείτε …

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι πραγματικά για τον εαυτό σας;

Αν έχει περάσει καιρός…

ΤΟΤΕ δήλωστε συμμετοχή στο Self-Care Yoga Retreat!

ΒΓΕΙΤΕ για λίγες ημέρες από την κανονικότητα σας και ΜΠΕΙΤΕ σε μια μεταμορφωτική εμπειρία αυτό-φροντίδας.

Ελάτε μαζί μας αυτό το καλοκαίρι στο Theologos Silence κι απολαύστε 6 νύχτες και 7 ημέρες δίπλα στο Αιγαίο. Από τη Yoga Shala κατευθείαν βουτιά στη θάλασσα!

Σε αυτό το yoga retreat σας παρέχουμε τον απαραίτητο χώρο για “απο-συμπίεση” και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε κι άλλα άτομα με παρόμοια διάθεση και κοινά ενδιαφέροντα.

YOGA & Workshops

Κάθε πρωί ο Χρήστος θα προσφέρει μια πρακτική yoga εμπλουτισμένη με εσωτερική εργασία για τον νου, το σώμα και την αναπνοή. Μέσα από την 20χρονη εμπειρία του απευθύνεται, με ιδανικό τρόπο, προσωπικά στον κάθε ασκούμενο. Το απόγευμα ο Χρήστος θα καθοδηγεί επιπλέον workshops όπως:

Αναπνοή & Νους:
Μαθαίνετε πως η αναπνοή συνδέεται άμεσα με το νευρικό σύστημα, την λειτουργία του εγκεφάλου και την συνολική υγεία του οργανισμού και ποιες τεχνικές αναπνοής χρησιμοποιούμε για την εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας.

Restorative yoga:
Πρακτικές yoga στις οποίες  χρησιμοποιούμε βοηθήματα ώστε να επιτρέψουμε στο σώμα να απελευθερώσει την συσσωρευμένη, εν τω βάθει, ένταση κι ο νους να “παραιτηθεί” από κάθε προσδοκία.

Eye gazing & Sun gazing:
Τεχνικές με την εστίαση του βλέμματος που βοηθούν στο άνοιγμα της καρδιάς και την ήρεμη συγκέντρωση του νου.

Παιγνιόδραση:
Παίζουμε σαν παιδιά γιατί όπως έλεγε ο Πικάσο: “Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας”.

Ιερός Κύκλος & Satsang:
Satsang στα σανσκρτικά σημαινεί “συντροφιά με το πνεύμα της αλήθειας”. Δίνουμε χώρο και χρόνο στη σύνδεση της όμαδας, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες, τις σκέψεις, τις ανησυχίες μας με πρόθεση να πλησιάσουμε την αλήθεια της ζωής.

Εμπιστέψου την Σιωπή:
Βιωματικό εργαστήρι με τεχνικές νοητικής εστίασης για την αναζήτηση της εσωτερικής σιώπης.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι προαιρετική (!) και καθόλου δεσμευτική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μεσα από τα καθημερινά μαθήματα καλλιεργούμε μια «τελετουργική» ρουτίνα, με σκοπό να προσφέρουμε φροντίδα στο σώμα, το μυαλό και την καρδιά. Αυτή η εμπειρία θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στην πρακτική της yoga και να μάθετε χρήσιμες πρακτικές αυτό-φροντίδας που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην επιστροφή.

Θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος στη διάρκεια αυτού του retreat για να χαλαρώσετε στην θάλασσα ή στην πισίνα, για εξερεύνηση σε κοντινά μονοπάτια και αρκετές προτεινόμενες ημερήσιες εκδρομές σε κοντινή απόσταση (περίπου 90 λεπτά).

Ενδεικτικό Ημερήσιο Πρόγραμμα:

8.00 – 10.00: Ayama Yoga με τον Χρήστο

10.00: Πρωινό & ελεύθερος χρόνος

18.00 – 20.00: Workshops με τον Χρήστο

20.30: Δείπνο

Μια αίσθηση ανανέωσης και ελαφρότητας θα σε συνοδεύει μετα το retreat και θα φύγεις έχοντας αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση για το πως να φροντίζεις τον εαυτό σου σε όλες τις πτυχές της ζωής.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Self-Care Yoga Retreat θα φιλοξενηθεί στο Theologos Silence, “αδερφάκι” του Evia Silence, στην περιοχή Μαλεσίνα σε καταπληκτικό σημείο στο Θεολόγο. Η απόσταση είναι μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα με ελάχιστα έξοδα μετακίνησης. Το retreat προσφέρει διαμονή σε δίκλινα δωμάτια (για μονόκλινο ρωτήστε μας) πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό snack κι ένα δείπνο 5 πιάτων καθημερινά. Η διατροφή μας είναι χορτοφαγική, όμως υπάρχει η δυνατότητα και για vegan.

12-18 /08 Κόστος: 680€ 

12-16 /08 Κόστος: 460€

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ 24%

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνεται:

Διαμονή σε δίκλινο, (για μονόκλινο ρωτήστε μας).

Πλούσιο πρωινό, μεσημερινανό snack και δείπνο με 5 πιάτα.

Όλες τις πρακτικές και τα workshop στη διάρκεια του retreat.

Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης, ο ΦΠΑ και τα έξοδα για τις προτεινόμενες εκδρομές.

Για την μετακίνηση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μέθοδο car pooling (συνεπιβατισμό) ώστε να έχουμε παρέα στην διαδρομή και να μοιραστούμε τα έξοδα για καύσιμα & διόδια.

EARLY BIRD: 630€ έως 30 Ιουνίου

Μέγιστη συμμετοχή 18 άτομα

Προτεινόμενες Ημερήσιες Εκδρομές 

> Ιαματικά Λουτρά Αιδηψού

> Κωρύκειο Άντρο, μοναδικό σπήλαιο στον Παρνασσό με σπάνια ενεργειακή δόνηση.

> Λιχαδονήσια, οι Σευχέλλες της Ελλάδας.

Το κόστος για τις προτεινόμενες εκδρομές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του retreat.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην παρακάτω φόρμα και κλείσε έγκαιρα τη θέση σου!

Χρήστος Χαρικίοπουλος

Λίγα λόγια για τον Χρήστο

Ο Χρήστος Χαρικιόπουλος – είναι Yogacharya καθηγητής yoga E-RYT-500, με περισσότερες από 1200 ώρες εκπαίδευσης σε Ινδία & Ευρώπη. Είναι ιδρυτής του Ayama Yoga House, μέλος της Yoga Alliance ©, μέλος του Δ.Σ. στον Συλλόγο Γιόγκα Ελλάδας, Lead Trainer στα προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Βασικής RYS 200 & Ανώτερης RYS 300. Ασχολείται συστηματικά με την πρακτική της yoga από το 2001 και διδάσκει από το 2005. Παρόλο που η πρακτική του εμπειρία και η εκπαίδευση του έχει επερεαστεί από αρκετά και διαφορετικά συστήματα yoga όπως, Hatha, Flow, Yin, Restorative, Sampoorna yoga, πάντα θεωρούσε ότι η ουσία της yoga, σε κάθε τύπου πρακτική, εστιάζει σε έναν και μοναδικό στόχο. Την ολιστική εξέλιξη του ατόμου ώστε να βιώσει όλο το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι συμμετέχοντες χρειάζεται να μας ενημερώσουν για θέματα υγείας όπως αλλεργίες, αναπνευστικές παθήσεις, καρδιάκες παθήσεις, πόνους σε μέση, γόνατα, κρίσεις πανικού, φαρμακευτικές αγωγές, κ.α. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας στην διάρκεια των πρακτικών. Το Ayama Yoga House διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων αν προκύψει ανωτέρη βία.

Η συμμετοχή εξασφαλίζεται με την κατάθεση προκαταβολής 200€.

Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι και 30 ημέρες πριν.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Yoga Retrats by Ayama Yoga House

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Self-Care Retreat
Επιλέξτε διάρκεια συμμετοχής

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Sending