...

Private Yoga Classes

Ανεξάρτητα αν θέλετε τώρα να ξεκινήσετε την επαφή σας με τη yoga ή έχετε ήδη αρκετή εμπειρία στην πρακτική, το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή σκεφτήκατε τα ιδιαίτερα μαθήματα yoga αλλά δεν είσαστε σίγουροι αν είναι αυτό που χρειάζεστε.

Τελικά είναι καλύτερα να συμμετέχετε σε ομαδικά μαθήματα ή να προτιμήσετε τα ιδιαίτερα;
Πότε είναι προτιμότερο να διαλέξετε ιδιαίτερα μαθήματα αντί για ομαδικές τάξεις;

Οι ομαδικές πρακτικές είναι σπουδαίες. Δεν υπάρχει τίποτα όπως η αίσθηση που μοιράζεσαι με τους άλλους. Όλη η τάξη έχει μια συγκεκριμένη ενέργεια, νιώθεις ότι μοιράζεσαι ένα κοινό τόπο, χρόνο και φυσικά την προσοχή του δάσκαλου. Όμως το μάθημα ένας προς έναν είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα βοηθούν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Όπως για παράδειγμα, να βελτιώσετε συνολικά την υγεία σας, να ενισχύσετε τη φυσική & νοητική σας κατάσταση π.χ. αν προετοιμάζεστε για ένα μαραθώνιο, να απελευθερώσετε το καθημερινό άγχος, να προετοιμαστείτε πριν από μια εκπαίδευση δασκάλων, να μάθετε μια σειρά από θέσεις (asanas) για όταν ταξιδεύετε ή να βελτιώσετε το επίπεδο σας σε συγκεκριμένες θέσεις όπως Στηρίξεις στα Χέρια ή Ανεστραμμένες asanas.

Schedule & Booking

Για κρατήσεις μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω ΦΟΡΜΑ, να καλέσετε τη γραμματεία (2103450020), να στείλετε μήνυμα στο mail info@yogahouse.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook @AyamaYogaHouse

Οι 4 Λόγοι για να Επιλέξετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα

Κομμένο & Ραμμένο στα μέτρα σας

Ένα ιδιαίτερο μάθημα είναι όπως ένα ένδυμα κατά παραγγελία που ταιριάζει ακριβώς στο σώμα σας. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μια ομαδική τάξη θα είναι πάντα γενική. Ο δάσκαλος που καθοδηγεί ένα ομαδικό μάθημα χρειάζεται να ανταποκριθεί σε διαφορετικούς σωματότυπους ταυτόχρονα. Σε ένα ιδιαίτερο μάθημα yoga έχετε πραγματικά την ευκαιρία για εξατομικευμένη εμπειρία. Απολαμβάνετε το 100% της προσοχής του δασκάλου και μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας πρακτική, που αργότερα μπορείτε να εφαρμόζετε στο χώρο σας, στο yoga studio ακόμα και στις διακοπές.

Επιλογή Χρόνου & Χώρου

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ιδιαίτερων είναι η ελαστικότητα να προσαρμόζονται στον τόπο και τον χρόνο που σας εξυπηρετεί. Ίσως έχετε ειδικά ωράρια που δεν ταιριάζουν με τις διαθέσιμες ώρες των ομαδικών μαθημάτων ή μπορεί να θέλετε να κάνετε μάθημα πολύ πρωί ή αργά το βραδύ. Η ευελιξία επεκτείνεται και στην επιλογή του χώρου, θα μπορούσε το μάθημα να γίνει στον χώρο μας, στο σπίτι σας, στην εργασία ή να επιλέξετε ένα άλλο χώρο. Σε ένα ιδιαίτερο μάθημα μπορείτε να επιλέξετε πότε και πού προτιμάτε να εξασκηθείτε. Αυτή η ευελιξία κάνει την ημέρα σας ευκολότερη αφαιρώντας επιπλέον stress από τον νου.

Ιστορικό Υγείας

Πριν ξεκινήσετε ένα ιδιαίτερο μάθημα είναι απαραίτητο να μιλήσετε με τον δάσκαλο σχετικά για τυχόν τραυματισμούς, κάποια ειδική περίπτωση ή ένα συγκεκριμένο πόνο, στον αυχένα για παράδειγμα. Ένας έμπειρος δάσκαλος μπορεί να σας καθοδηγήσει τι να προσέχετε και τι να αποφεύγετε, στη διάρκεια της πρακτικής ώστε να λειτουργήσει ωφέλιμα για τη δική σας περίπτωση. Έτσι θα μπορείτε αργότερα να συμμετέχετε με ασφάλεια σε ομαδικά μαθήματα ή να δημιουργήσει για εσάς ένα ειδικό πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες σας. Επίσης αρκετά θέματα υγείας αποκλείουν τη συμμετοχή σε ομαδικά μαθήματα και απαιτούν μια εξειδικευμένη προσέγγιση προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον ασκούμενο.

Εύελιξια στην Πρακτική

Μπορείτε να αποφασίζετε εσείς ποιο θα είναι το επίκεντρο του μαθήματος. Τα ομαδικά μαθήματα συνήθως έχουν ένα γενικό θέμα που ο δάσκαλος έχει επιλέξει ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να προσφέρει έμπνευση στην τάξη. Σε ένα ιδιαίτερο μάθημα yoga μπορείτε να αφεθείτε στην καθοδήγηση του δασκάλου ή να συζητήσετε μαζί του εκ των προτέρων ποιες είναι οι ανάγκες σας. Ίσως είχατε μια δύσκολη μέρα κι η ανάγκη σας είναι να απελευθερώσετε την ένταση από τους ώμους. Μπορείτε να ζητήσετε από τον δάσκαλό σας να προσαρμόσει το μάθημα γύρω από αυτό που χρειάζεστε την κάθε φόρα.

[et_pb_fullwidth_header_extended title=”ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ” background_layout=”dark” text_orientation=”center” exclude_pages=”off” exclude_posts=”off” search_max_width_on_off=”off” admin_label=”ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ” _builder_version=”3.20.2″ title_text_align=”center”][/et_pb_fullwidth_header_extended]
Please select a valid form