Χριστίνα Γαζή

Σώμα και Ψυχή.
Ψυχή και Σώμα.
Μία τέλεια ολότητα.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1991. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και παράλληλα στην Επαγγελματική Σχολή Χορού Δέσποινα Γρηγοριάδου, όπου και αποφοίτησα.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου, στην Ελλάδα, μιας που ήμουν και είμαι πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικό και γεμάτη όρεξη να επεκτείνω τις χορευτικές μου γνώσεις, γίνομαι δεκτή με υποτροφία στην Επαγγελματική Χορού SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) στην Αυστρία, όπου και αποφοίτησα.

Ήδη από τους πρώτους μήνες ζωής στην Αυστρία, άρχισα να χορεύω επαγγελματικά σε σημαντικές παραγωγές και να συνεργάζομαι με γνωστούς χορογράφους εντός Ευρώπης και εκτός. Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο εξωτερικό, η οποία και διήρκησε 4 χρόνια, ανακάλυψα την μέθοδο του Joseph Pilates και του Barre Physique. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο κομμάτι του Pilates,επιστρέφοντας μόνιμα στην Ελλάδα, στην σχολή GRAFTS, όπου και εκπαιδεύτηκα και στο Personal Training.

Συνεχίζοντας πλέον την πορεία μου πίσω στην πατρίδα δεν σταμάτησα να χορεύω σε παραγωγές του εξωτερικού, μιας που είμαι μόνιμα πλέον μέλος σε χορευτικές ομάδες, επίσης του εσωτερικού, ταυτόχρονα, διδάσκοντας χορό, Pilates, στοχεύοντας να κάνω ΕΝΑ, μία ΟΛΟΤΗΤΑ, τις γνώσεις μου.

Οι γνώσεις είναι μία απέραντη θάλασσα. Για αυτό τον λόγο συνεχίζω να “κολυμπάω”, με εκπαιδευτικά σεμινάρια και με διαφορετικές τεχνικές όπως Yoga, Martial Arts και με οτιδήποτε έχει να κάνει με το σώμα, για να προσφέρω στα μαθήματα μου Δύναμη, Αντοχή, Χαλάρωση, Ηρεμία, Δημιουργικότητα, Ενδιαφέρον και κατά κύριο λόγο Επίγνωση και Ροή.

Βασικό θεμέλιο των μαθημάτων μου είναι ότι στοχεύω οι μαθητές μου να γνωρίζουν τι κάνουν και τι είναι καλό όχι μόνο για το δικό τους ΣΩΜΑ, αλλά και για την δική τους ΨΥΧΗ, την δεδομένη στιγμή, του μαθήματος.

Γυμνάζουμε το Σώμα για να έχει ένα γερό σπίτι η Ψυχή μας.

Pin It on Pinterest

Share This