...

Η γιόγκα για μένα είναι ένα ταξίδι αυτό βελτίωσης και θεραπείας. Αντιμετωπίζοντας από μικρή ηλικία προκλήσεις με την υγεία μου και την πάθηση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, άρχισα να περπατώ στο μονοπάτι της γιόγκα και της αγιουρβέδα προσπαθώντας να ανακαλύψω τις δυνατότητες του ανθρώπου για αυτο-ίαση. Αναζητώ καθημερινά μέσα από την πρακτική της γιόγκα, της αναπνοής και του διαλογισμού, την εξισορρόπηση ανάμεσα στη θεμελιώδη τριάδα της ανθρώπινης ύπαρξης Σώμα, Νους και Πνεύμα.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1980, σπούδασα Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα μαθήτευσα στο μοντέρνο χορό με το σύστημα του ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing). To 2005 γνώρισα τη γιόγκα και από τότε η πρακτική μου έχει εστιάσει σε διάφορα συστήματα όπως Hatha, Yin, Vinyasa flow, Yoga Nidra, Viniyoga, Iyengar yoga και Ashtanga vinyasa yoga.

Η ανάγκη για εμβάθυνση στην πρακτική, με οδήγησε στο Yoga House Studio, όπου ολοκλήρωσα το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων (200hr) με το Χρήστο Χαρικιόπουλο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα το Yoga Therapy Teacher training (300hr) του Aura Wellness center. Το 2018 ξεκίνησα τη σπουδή μου στο πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων “Advanced Teacher Training” (300hr) με δασκάλους τους Χρήστο Χαρικιόπουλο, Valerie Saier,  Κατερίνα Σπυροπούλου και  Γαία Λάσκου στο Ayama Yoga House studio, το οποίο και ολοκλήρωσα το 2019.

Στο τέλος του 2018, ξεκίνησα παράλληλα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Para Yoga Teacher Training (300hr) με lead trainer τον Rod Stryker και έχω ολοκληρώσει τις ενότητες “Vinyasa Krama”, “Tantra Shakti”, “The four Desires’’ , ‘’Marma: principles of enlightened practice’’ τώρα παρακολουθώ την ενότητα “The secrets of the Yoga Sutras”. Τους τελευταίους μήνες, μαθητεύω δίπλα στη Rene Quenell, η οποία με μύησε στην τεχνική του japa mala και πλάι της  εκπαιδεύομαι σε διαλογιστικές τεχνικές .